Exchange rates: 1 EUR = 4.69 PLN; 1 USD = 4.4 PLN [more...]
Language: polski english

Search for: [Advanced search]

Category: Agriculture & Gardening -> Food & related products -> Vegetable-based products

Country: All countries

Language of presented products: All | polish | english

Featured products

[Poland]Ogórki konserwowe

pl
W każdym słoju znajdują się starannie wyselekcjonowane, ręcznie układane ogórki o słodko- kwaśnym smaku i jędrnej konsystencji. Do utrwalania wykorzystujemy wysoką temperaturę w procesie pasteryzacji. Termin przydatności do spożycia wynosi 1 rok od daty produkcji. Ogórki konserwowe oferujemy w słojach szklanych o pojemności 0,9 litra. Do sprzedaży ogórki konserwowe są przygotowywane w następujący sposób: 1. w słojach 0,9 litra pakowane są w zgrzewki foliowe[...]

Details...

[Russian Federation]Textured soy protein

uk
«Opttema» C-200 — a product of extrusion of defatted soy flour, having porous structure, which allows to tie together and keep huge volume of moisture. During the hydration it takes the structure, which is similar with pieces of meat. It is used as partially substitution for meat raw in the production of meat and meat-vegetable tinned food. Recommended application norm: 15-25% (in the hydrated form). Structure: vegetable protein Analysis of product: Taste and smell....typical for[...]

Details...

[Poland]cebulka perłowa

pl
Cebulka perłowa w zalewie octowej rozm. 14-16mm. Dodatek do sosów, mięs, marynat, mix'ów warzywnych. Opakowanie beczki 220l. zawierające 155kg produktu po odcieku.[...]

Details...

[Austria]Ajvar

uk
Ajvar is made of high-quality red paprika Kapija, a typical country product of sunny Macedonia. Ajvar is pasteurizers, without preservatives and produced under keeping of the old traditions. Content of: red paprika 85%, Eggplant, Pepperoni, garlic, sugar and vinegar. The long tradition guarantees the perfect taste of this supplement. Excellent convenient to the grilled meat, to meat dishes as a supplement, for anti Pasta, in dough or strudel, for Pasta dishes or as bread spread.[...]

Details...

[Poland]Sliced mushrooms

pluk
Sliced mushrooms in salt water Capacity/ weight: 1700 ml, 800 ml, 370 ml Drained weight: 900 g; 400 g; 180g[...]

Details...

[Poland]Buraczki konserwowe

pl
Wyprodukowane ze świeżych buraczków ćwikłowych uprawianych w "Gminie przyjaznej środowisku", stanowią ważny element w naszej kuchni. Często brakuje nam czasu, aby przyrządzić wieloskładnikowe sałatki ze świeżych warzyw. Wtedy najlepiej sięgnąć po buraczki firmy "Pektowin". Zharmonizowany skład pozwala podkreślić tradycyjnym polskim daniom doskonały smak, co czyni potrawę przyjemną i lekkostrawną. Buraczki oferujemy w dwóch asortymentach: [...]

Details...

[Russian Federation]Textured soy protein

uk
«Opttema» V-01 — a product of extrusion of defatted soy flour, having porous structure. During the hydration it takes the structure, which is similar with pieces of forcemeat. «Opttema» V-01 gives succulent, elastic consistence to the end product. External view and cutting of the product are improved. The color of forcemeat and «Opttema» V-01 in one mass is the same. It is used for improving the structure of meat and fish products in the production of rough milled meat products and half-finished[...]

Details...

[Poland]Groszek konserwowy

pl
Produkowany jest wyłącznie ze świeżego zielonego ziarna. Czas jaki upływa od omłotu grochu do jego zamknięcia w puszki lub słoiki wynosi maksymalnie 6 godzin. Gwarantuje to doskonałą jakość i smak gotowego produktu. Tradycyjnie, nie stosujemy żadnych chemicznych środków konserwujących a do utrwalania wykorzystujemy wysoką temperaturę w procesie sterylizacji. Termin przydatności do spożycia wynosi 2 lata od daty produkcji. Groszek konserwowy oferujemy w puszkach metalowych[...]

Details...